De ce ai nevoie de un wedding planner

4 motive pentru care ai nevoie de un wedding planner

Decizia de a angaja un wedding planner poate fi cheia către conturarea unei nunți la care ai visat dintotdeauna. Un coordonator profesionist de nuntă este una dintre părțile fundamentale ale unui eveniment reușit, dar dincolo de ziua cea mare, este posibil să nu-ți dai seama de întreaga sferă a sarcinilor care cad în grija unui wedding planner. Pe lângă sfaturile, îndrumările și organizarea profesionistă, un wedding planner se poate ocupa de toate - și ne referim la toate - lucrurile mici la care care ați putea avea nevoie de o mână de ajutor suplimentar.

Nu ne crezi pe cuvânt și ești de părere că aceasta reprezintă doar un cost în plus, sau poate crezi că este doar un moft și nu o necesitate? Te invităm să parcurgi acest articol, în care vorbim despre avantajele pe care le ai atunci când apelezi la ajutorul unei wedding planner.

Design interior

Când aud expresia „planificator de nuntă”, cuplurile se gândesc imediat la logistică și coordonare. Dar, mai mult decât atât, cele mai multe sarcini care țin de organizarea unei nunți includ și servicii de design. Wedding plannerul ajută cuplurile să aleagă palete de culori, să creeze planuri de etaj, să aleagă decorul, să închirieze decorațiuni, elemente de iluminat și să organizeze o estetică generală care să se manifeste pe parcursul întregului eveniment.

Echipa Metropolitan Club&Events este mereu pregătită să îți vină în ajutor când vine vorba de personalizarea unuia dintre saloanele de evenimente. Avantajul cel mai mare este că vei beneficia de sfaturi avizate și de o gamă de 4 saloane de eveniment, iar alături de un wedding planner cu siguranță te vei bucura de un decor exact așa cum ai visat.

De asemenea, aveți nevoie de încă o părere atunci când decideți care sunt domnișoarele și cavalerii de onoare, membrii familiei sau alte persoane pe care să le invitați la nuntă? Lăsați planificatorul de nuntă să vă ofere un sfat de expert. Și dacă doriți o părere obiectivă atunci când faceți cumpărături pentru rochia de mireasă, costumul, smokingul sau accesoriile, wedding plannerul îți poate explica ultimele tendințe în materie de nunți.


Medierea situațiilor tensionate

Probabil că ai avut până acum discuții aprinse despre culoarea perfectă a decorului sau cum să arate monograma de pe invitații, așa este? Pentru că în angrenajul organizării unei nunți sunt prinse mai multe persoane, uneori mai ies și scântei. Chiar dacă acum pare amuzant, micile conflicte se pot amplifica și vă pot strica ziua.

Aici intervine wedding plannerul, care este întotdeauna dispus să își asume orice decizie care poate naște controverse. „Am stabilit cu wedding plannerul să alegem culoarea violet. Discută cu el/ea.”


Se asigură de bunăstarea invitaților

Când vine vorba de ziua nunții, planificatorul de nuntă se va asigura că invitații tăi vor avea parte de o experiență de neuitat. Ei vor coordona detaliile transportului, cazării și recepția, în timp ce voi vă bucurați de amintiri.

Se va asigura, de asemenea, că cei dragi nu vor pierde din greșeală momente cheie. De la discursuri, la tăierea tortului de nuntă și până la primul dans, wedding plannerul se va asigura că familia ta este prezentă la fiecare pas.

Bonus: Ultimul lucru cu care un cuplu vrea să aibă de-a face este un oaspete care nu a mai ținut cont de numărul paharelor și provoacă o scenă în toată regula. Un planificator grozav se va asigura că orice astfel de oaspete primește o cană de cafea și îi va muta cu amabilitate din lumina reflectoarelor, astfel încât mirii nici măcar să nu observe.


Consultanță financiară

Bugetul unei nunți este foarte important. El trebuie stabilit de la început și urmat întocmai. Un wedding planner va ține în permanență bugetul prestabilit sub control. În acest fel nu vei avea surpriza depășirii sumei alocate pentru nuntă.

Nu numai că un planificator de nunți vă poate ajuta să dezvoltați și să vă monitorizați bugetul nunții, oferindu-vă consiliere cu privire la prețuri și estimări, dar poate, de asemenea, să țină evidența avansurilor depuse pentru locații de nuntă astfel încât niciun termen limită să nu fie ratat.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul