Cum să îți stabilești bugetul pentru o nuntă în România?

Cum să îți stabilești bugetul pentru o nuntă în România?

Încă de la vârste fragede visăm la cum va arăta nunta visurilor noastre, iar când ajung în final la momentul respectiv, românii nu fac rabat când vine vorba de organizarea acesteia. Din contră, nunțile din România sunt costisitoare și destul de extravagante. Prin urmare și bugetul trebuie să fie pe măsură. Să calculezi corect bugetul pentru nuntă poate părea un lucru stresant, dar nu-ți face griji. Este mai ușor decât pare.

Visezi să îți organizezi nunta într-un salon de evenimente de vis, cu un decor de neuitat și meniuri de nuntă deosebite? Ai în minte detalii specifice cum ar fi un moment artistic de neuitat? Îți recomandăm să iei în considerare toate aspectele pe care ți le dorești atunci când stabilești bugetul de nuntă.

Pentru a te ajuta să te organizezi cât mai bine și să nu scapi nimic din vedere, iată o listă cu principalele lucruri pe care probabil le vei vrea în programul tău:

Servicii foto-video & DJ

Poate că nu te așteptai ca tocmai fotografiile și muzica să fie în vârful listei de priorități. Totuși, tu și sufletul tău pereche trebuie să vă înarmați cu multă răbdare deoarece sunt șanse mari să nu găsiți prea ușor videografii și fotografii, maeștrii de ceremonii sau artiștii pe care i-ați fi dorit.

Disponibilitatea furnizorilor de servicii este întotdeauna unul dintre factorii principali care te poate determina să setezi data nunții la cel puțin un an de data logodnei.


Locația

Asemenea profesioniștilor în domeniul photoshooting-ului și al muzicii, sunt șanse mari ca locația pe care o dorești să fie deja rezervată pentru data la care te-ai gândit inițial. Poți opta pentru o nuntă la cort sau pentru o nuntă pe terasă, puteți organiza nunta într-o sală de evenimente, într-o grădină sau chiar într-un castel. Probabil ți-ai dat deja seama că o astfel de alegere poate afecta în mare măsură aspectul financiar.

Dacă alegi să îți faci nunta într-un salon de evenimente, poate ai vrea să arunci o privire peste ofertele de la Metropolitan Club&Events, unde vei găsi pregătite pentru tine patru saloane de evenimente, pe care le poți alege în funcție de preferințe, dar și de caracteristicile evenimentului tău!


Ținuta

Mirele și, mai ales, mireasa vor fi în centrul atenției întreaga noapte, așa că este normal ca rochia, respectiv costumul să iasă în evidență. Este foarte important să nu te lași pradă primelor impresii. Probați cât mai multe costume și rochii pentru a vă asigura că investiția făcută vă va pune cu adevărat în valoare.

Sfat: dacă vă doriți ținute la un preț rezonabil există posibilitatea închirierii acestora. În cazul mirelui, costumul este o piesă mai des întâlnită, dar când vorbim despre rochia de mireasă, este foarte greu să o transformi într-o ținută de seară care poate fi purtată mai mult de o singură dată. Astfel, dacă nu îți dorești să păstrezi rochia de mireasă ca amintire, închirierea este o opțiune foarte la îndemână. Să nu mai vorbim de faptul că ai putea avea ocazia să porți o piesă scumpă, pe care ar fi dificil să o cumperi dintr-un magazin obișnuit.

Care e bugetul pentru o nuntă în România

Tortul, florile, mărturiile și invitațiile

Vedeta serii printre preparatele din meniu este tortul. Pentru a putea face alegerea perfectă fără să consumi prea mult din buget, primul pas pe care trebuie să îl faci este să îți alegi aromele preferate. Pentru a putea aproxima costul unui tort trebuie să ții cont de: materia primă, mărimea și decorul. Mărimea ar trebui să fie una rezonabilă dacă nu îți dorești să irosești banii, iar decorul tortului îl poți asorta cu cel al salonului de eveniment ales.

Toată lumea iubește un decor floral, iar cea mai bună variantă este să apelezi la florile de sezon. Frumoase, elegante și ieftine, florile de sezon se pot asorta perfect cu decorul salonului tău, iar echipa Metropolitan Club&Events este mereu pregătită să personalizeze saloanele de evenimente după placul tău și să îți ofere o nuntă de vis.

Când vine vorba de invitații și mărturii, cel mai bun sfat este acela de a fi cumpătat în ceea ce privește lista de invitați. Concentrează-te doar asupra celor apropiați, care s-ar bucura cu adevărat să îți fie alături și cu care vrei să împarți bucuria unei zile speciale.

Acum știi la ce să te aștepți în materie de organizare și distribuire a bugetului atunci când începi planurile pentru nuntă. Asigură-te că îți iei tot timpul de care ai nevoie pentru a face alegerile corecte. Dacă ai nevoie de consultanță pentru a organiza evenimentul la care visezi nu ezita să ne contactezi!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul