Criterii pentru a alege salon de nuntă în București

De ce trebuie să ții cont când alegi un salon de nuntă în București?

Una dintre cele mai importante decizii atunci când vine vorba de organizarea unei nunți este alegerea locației. Dacă nu ți-ai format deja o imagine asupra locației de vis, volumul și varietatea acestora pot părea puțin descurajante, mai ales într-un oraș destul de mare precum București. Însă, pentru a îți face munca puțin mai ușoară, noi am ales câteva criterii pe care să le ai în vedere atunci când te afli în căutarea unui salon de nuntă în București. Acesta va determina atmosfera și stilul nunții, deci trebuie ales în mod înțelept

Iată 4 lucruri de care să ții cont atunci când alegi un salon de nuntă în București:

Capacitatea salonului

Pentru a alege salonul de nuntă ideal va trebui să iei în considerare numărul de invitați care vor fi prezenți la eveniment. În funcție de acesta te vei putea orienta către locații mai spațioase sau către cele cu o capacitate mai mică. Dacă vei alege un spațiu mare atunci când ai puțini invitați, acesta va părea gol. Pe de altă parte, dacă optezi pentru un salon mic, atunci când participă multe persoane, atmosfera nu va fi nici pe departe cea dorită. Luând în considerare toate aceste lucruri, Metropolitan Club&Events îți pune la dispoziție mai multe saloane, fiecare decorat cu stil și gata să facă din nunta ta una de neuitat!


Ce este inclus

Un alt lucru pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi un salon de nuntă în București este legat de ceea ce oferă acesta. Dacă unele oferă mai multe servicii sau chiar pachete “all inclusive”, există locații care nu oferă nimic mai mult decât încăperea în sine. În al doilea caz, va trebui să te ocupi mult mai atent de partea logistica - scaune, mese, aranjamente florale, meniu nuntă și altele, iar acest lucru poate înseamnă un stres în plus. În schimb, alegerea ofertelor și a pachetelor oferite de diverse saloane te pot scăpa de grija colaborării cu furnizori diferiți, dar și de timpul pierdut în căutarea acestor servicii. La Metropolitan Club&Events nu alegi doar locația, ci și decorațiunile și meniul! Astfel, vei putea personaliza totul, în funcție de preferințe și nevoi, pentru ca “ziua cea mare” să fie exact așa cum îți dorești!

Criterii pentru a alege salon de nuntă în București

Disponibilitatea acestuia

Într-un oraș atât de mare și de animat precum București, locațiile de nuntă pot fi adesea ocupate, de aceea ar trebui să iei în considerare căutarea și alegerea unui salon cu mai mult timp înainte de data evenimentului, mai ales dacă aceasta este una fixă. Totuși, atunci când data este flexibilă vei avea mai multe opțiuni, însă nu trebuie să stai prea mult pe gânduri dacă dorești ca locația să fie cu adevărat așa cum ai visat. Pentru a putea avea o imagine de ansamblu, îți vom spune că majoritatea cuplurilor își rezervă salonul de nuntă cu aproximativ 12-18 luni înainte de data evenimentului. Deci, sfatul nostru este să rezervi de îndată ce ai găsit ceea ce cauți.


Iluminarea locației

Deși pare un detaliu nesemnificativ, iluminarea locației poate face diferența dintre un salon de nuntă obișnuit și unul complet spectaculos. Iluminarea adecvată nu doar că îmbunătățește aspectul locației, ci evidențiază detalii importante ale decorului și contribuie la realizarea unor fotografii calitative. Pentru a te convinge de acest lucru, încearcă să te focusezi și asupra acestui aspect atunci când vizitezi diverse locații - cu siguranța vei observa diferența!

Planificarea propriei nunți nu este un lucru ușor, însă reprezintă o experiență pe care ți-o vei aminti mereu! Asigură-te că faci cea mai bună alegere în ceea ce privește salonul de nuntă, luand în considerare cele prezentate anterior. Dacă ai nevoie de sfaturi sau îți dorești să afli mai multe despre saloanele noastre nu ezita să ne contactezi! Te așteptăm și la o vizită la salonul de evenimente Metropolitan Club & Events, la adresa Șoseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, București.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul