Motivele pentru care să organizezi un eveniment intim?

Motivele pentru care să organizezi un eveniment intim?

Organizarea unui eveniment privat - nuntă, botez, aniversare sau petrecere corporate - se poate dovedi o adevărată provocare. Mai ales în prezent când la detaliile numeroase care trebuie luate în considerare în mod normal se adaugă măsurile de protecție și distanțare impuse din cauza pandemiei.

Ca și tine, echipa Metropolitan Club&Events trebuie să ia decizii zilnice pentru o bună desfășurare a evenimentelor și pentru a ne menține angajații și clienții în siguranță. Suntem aici pentru tine pentru a te ajuta cu progresele planificării evenimentului dorit și vom continua să îți venim în ajutor cu ultimele informații despre organizarea de evenimente și noile reglementări de pandemie.

Oricât am dori să credem că vom reveni la normalitatea anilor trecuți, aceasta nu se va întâmplă. După doi ani de pandemie am dezvoltat o nouă înțelegere a „normalului” și am integrat noile comportamente în viața noastră de zi cu zi - mai ales în ceea ce privește evenimentele private. Însă cum anume decurge tot procesul și care sunt avantajele și dezavantajele organizării unui eveniment intim în pandemie?


Care sunt avantajele unui eveniment restrâns?

Printre cele mai importante aspecte de luat în considerare este bugetul și data. Un eveniment cu până în 100 de persoane se poate organiza în restaurantul tău favorit și necesită o planificare mai puțin laborioasă, mai puține invitații, mai puțin timp irosit și mai puțin stres.

În ceea ce privește lista de invitați, îi vei putea avea alături de tine pe cei cu adevărat apropiați. Fie că vorbim de o petrecere corporate sau o nuntă, evenimentele restrânse îți oferă posibilitatea de a acorda fiecărui invitat atenția pe care probabil nu ai fi reușit să o acorzi în cazul în care ai fi avut sute de invitați. (P.S.: și nici nu vei mai pierde atât de mult timp la recepție)

Nu în ultimul rând, vei putea aranja spațiul salonului de evenimente așa cum îți dorești. Metropolitan Club&Events îți pune la dispoziție mai multe saloane, fiecare decorat cu stil, alături de o echipă gata în orice moment să îți vină în ajutor și să ia în considerare personalizarea spațiului.

Sfat: Pentru un eveniment mai restrâns poți să alegi să-ți surprinzi invitații cu welcome boxes, mărturii, sesiuni foto creative, platouri bogate și un meniu mult mai divers și gustos.


Care sunt dezavantajele unui eveniment restrâns?

Să fim sinceri, organizarea evenimentelor cu un număr restrâns de invitați nu vine la pachet cu foarte multe dezavantaje. Dar dacă ar fi să ne gândim la câteva, cu siguranță lista redusă de invitați și simplitatea evenimentului în sine s-ar afla printre ele.

Așa cum am menționat în paragrafele anterioare, a nu avea atât de mulți invitați poate fi o bucurie. Poți vorbi cu fiecare dintre ei, iar atmosfera se va arăta mult mai relaxată în comparație cu un eveniment mare. Cu toate acestea, o listă restrânsă de invitați înseamnă și că vei fi nevoit să faci anumite sacrificii. Cel mai probabil nu vei putea invita toți prietenii, rudele, apropiații, iar decizia pe cine să inviți și pe cine să nu poate fi una destul de grea și poate stârni scântei în relațiile tale cu cei din jur.

După ce am trecut de obstacolul invitațiilor, este posibil ca evenimentul în sine să nu fie întocmai ceea ce ți-ai imaginat. Desigur, ai economisit o mare parte din buget și ai reușit să îi ai aproape doar pe oameni cei mai apropiați ție. Dar elementul spectaculos pe care probabil ți l-ai fi dorit, să zicem, în cazul nunții tale nu va mai străluci atât de tare. Fiind o adunare mică, nu va mai fi atât de multă lume care să te aprecieze pe tine, ca mireasă sau tot efortul depus pentru decorul salonului și alegerea unui meniu ales.

Nu te consuma prea tare totuși. Avantajele unui eveniment restrâns te pot face să treci cu ușurință peste părțile negative. În plus, dacă un singur eveniment nu te-a făcut să te simți satisfăcut, mai poți organiza oricând încă unul. ;)

Nu uita că Metropolitan Club&Events îți stau mereu la dispoziție cu servicii profesioniste cu care vei putea impresiona. Contactează-ne pentru a putea discuta mai multe despre evenimentul tău! Dacă ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul