Ultimele tendințe în materie de nunți ale anului 2022

Ultimele tendințe pentru costumul de mire

Ziua nunții trebuie să fie una memorabilă pentru viitorii miri. Totul trebuie să fie ales cu grijă, iar atenția la detalii constituie principala cerință care trebuie respectată. Elementele cheie ale oricărei nunți sunt reprezentate, incontestabil, de rochia de mireasă și costumul de mire. Iar dacă de multe ori avem tendința să punem accentul pe mireasă, de această dată ne vom concentra pe trendurile în materie de costume bărbătești, tocmai pentru ca viitorii miri să ia în considerare o selecție de sfaturi vestimentare și, de ce nu, să mai scape de emoții.

Eleganță, stil și rafinament sunt cele trei cuvinte care par să definească perfect atât salonul de evenimente, cât și mirele anului 2021, iar designerii vin cu propuneri de modele și culori inedite de costumul de mire pentru domnii care vor păși în fața altarului anul viitor.

Iată care sunt cele mai populare tendințe pentru costumele de nuntă pentru bărbați, din acest an:


Găsește un stil care să te reprezinte

Unii miri aleg un costum Ready to Wear, alții optează pentru un costum Bespoke, care are croială personalizată. Cu siguranță a doua variantă este mai bună, deoarece costumul este realizat de croitori consacrați în domeniul Bespoke și deci produsul va arăta impecabil. El va fi croit și cusut manual în atelierul casei de modă și va oferi garanția că se va potrivi corect pe corp.

Sfat: Uneori, simplitatea poate deveni excentrică. Ca să atragi toate privirile nuntașilor și nu numai, este suficient să optezi pentru un croi perfect, de aceea recomandăm costume made to measure. Nu te feri de clasicul smoching negru cu două rânduri de nasturi. Dacă totuși culorile și imprimeurile nu îți lipsesc dintr-o colecție de costume, poți opta pentru un costum albastru, de seară, sau un costum bleumarin închis și unul gri uni sau gri în carouri pentru cununie civilă.


Colours are the new black

Costumul de tip black tie reprezintă una dintre ținutele clasice pentru nuntă sau orice alt eveniment, care inspiră multă eleganță și stil. Ținuta black tie presupune, de regulă, un costum din lână de culoare neagră și este cunoscut și sub denumirea de "tuxedo" sau "smoking". Cu acest tip de costum nu poți da greș niciodată.

Anul 2021 readuce în lumină un stil tradițional, culorile și imprimeurile pentru seară fiind în nuanțe închise. Așadar, un costum negru este pe primul loc în topul preferințelor de culoare, urmat de un costum bleumarin sau chiar un costum albastru închis. Pentru seară, un guler șal completează cu succes un costum bărbătesc slim fit perfect realizat.

Totuși, dacă vorbim de un mire îndrăzneț sau de o nuntă mai neconvențională, vișiniul în nuanțe cât mai închise ar putea fi una dintre opțiunile pentru culoarea sacoului de mire și este pretabil unei petreceri de nuntă cu tematică foarte elegantă sau unei nunți programate în sezonul rece. Totodată, verdele smarald este una dintre opțiunile caselor de modă pentru anul 2021.


Accesorii

Designerii pun accent pe accesorii (ceas, ac de cravată, papion, lavalieră, butoni, bijuterii) pentru a crea ținute elegante pentru mire, în 2021. Costum negru, cu guler tip șal, slim fit, cu unul sau două rânduri de nasturi, accesorizat cu un papion din mătase naturală, o cămașă de bumbac albă și o pereche de pantofi eleganti, neapărat din piele naturală.

Costumele potrivite pentru evenimente importante, cum ar fi o , au și accesorii ce decorează perfect ținuta vestimentară. Acestea sunt selectate cu atenție, pentru respectivul eveniment și sunt de calitate. Costumele pot fi personalizate, de exemplu cu nasturi din perlă sau îmbrăcați în mătase naturală, cu broderii sau cristale Swarovski.

Înainte să optezi pentru costumul de mire, află care sunt croiala și culoarea care ți se potrivesc cel mai bine. Croiala costumului depinde foarte mult de conformația corpului, iar stilul pe care vei alege să îl porți trebuie să te pună în primul rând în valoare. Iar după ce ai găsit look-ul potrivit, aruncă o privire peste ofertele propuse de Metropolitan Club&Events și alege cea mai potrivită locație pentru nunta ta.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul