Sfaturi pentru a organiza o nuntă toamna

Ultimele tendințe pentru o nuntă în toamna 2021

Octombrie este cea mai populară lună în care fericitele cupluri aleg să își spună „Da!”. Acest lucru nu este valabil doar pentru Octombrie 2021, când oamenii s-au grăbit să reprogrameze evenimentele de anul trecut din cauza pandemiei globale. Toamna a fost - și a rămas - mult râvnită de cuplurile dornice să își unească destinele, datorită frunzelor în plină schimbare și a aerului revigorant. În special pentru o nuntă toamna în anul 2021, tendințele pentru nunți cunosc o schimbare majoră față de cerințele de până acum.

Iată care vor fi principalele tendințe de urmat pentru cei care se pregătesc de organizarea nunții în următoarele luni:

Paleta de culori

Toamna este plină de inspirație coloristică pentru paleta de nuntă de la purpuriul întunecat, la cea mai strălucitoare nuanță de portocaliu. Una dintre nuanțele cheie din paleta de nuante la modă conform experților Institutului Pantone este incredibilul Amethyst Orchid. Ametistul se combina perfect cu tonuri de alb cremos și de bej delicat. Fără îndoială, aceste nuanțe au o puternică energie pozitivă. Și, de asemenea, poate fi o adevărată sursă de inspirație atunci cand dezvolți un conceptul de culoare al evenimentului.

Nuanța maro-aurie a ruginii, Rust, la prima vedere, nu este chiar potrivită pentru o nuntă tradițională. Cu toate acestea, dacă sunteți împotriva culorilor prea țipătoare și saturate, aruncă o privire mai atentă asupra acestei culori nobile. Rust este nuanța care a absorbit lumina și căldura razelor solare blânde ale verii din Santorini și a revărsat-o în toamnă. Nu este un secret faptul că nuanțele discrete de maro sunt perfect combinate cu tonuri roșii și galben și, prin urmare, pot fi utilizate cu succes. Această nuanță este perfectă pentru decorul unei locații de nuntă, a unei săli de banchet sau a unei zone foto.


Îmbrăcăminte transformatoare

Cel mai recent trend este rochia care se poate transforma și purta în mai multe feluri. Adaptabilitate este numele acestui an. Din fericire, această tendință funcționează de minune pentru nuntă, pentru momentele în care mireasa dorește să îți schimbe look-ul pentru a capta atenția și a ieși în evidență.

Rochiile scurte din dantela și costumele elegante sunt ideale pentru cei care vor să se îndepărteze de canoanele clasice. În plus, este și un mod de a-ți demonstra independența și gustul impecabil. O ținută mini sau midi îți va permite să faci din pantofi cel mai important accesoriu.

Dacă în cazul miresei culoarea ținutei este una tradițională și oarecum prestabilită, iată că anul acesta mirele va ieși în evidență purtând un costum în culori mai vibrante decât ne-am obișnuit. Anul 2021 pare să se anunțe a fi anul permisivității în materie de nuanțe și colorit, iar cererile pentru costume în tonuri de verde pădure sau albastru pastel încep să fie din ce în ce mai întâlnite.

Ultimele tendinte de nuntă în toamna anului 2021

Decor, invitații, locație

Anul acesta, observăm o creștere a nunților restrânse, cunoscute și sub numele de nunți intime, cu mai puțin de 50 de invitați de când au intrat în vigoare restricțiile COVID-19. Există, totuși, multe avantaje ale acestei noi tendințe și anume concentrarea asupra participanților, la vibrația generală a evenimentului, care se poate pretinde să fie mai personală și mai emoționantă – mai ales în vremurile pe care le trăim.

O locație de evenimente, medie, este o modalitate excelentă de a împărtăși cele mai frumoase momente din viața ta cu familia și prietenii. Acordă o atenție specială acestora, asigurându-te că fiecare dintre oaspeți se simte cât mai confortabil.

Sfat: Încearcă să pregătești mici cadouri pentru toți cei invitați, chiar și cei care nu au putut fi prezenți fizic. Lista de oaspeți fiind redusă semnificativ, ai putea trimite câte un coșuleț cu diverse prăjiturele sau sticluțe de băutură. Altă variantă ar fi mini torturi sau chiar un meniu complet de nuntă pentru a compensa lipsa prezenței fizice a unora.

În ceea ce privește decorul, tendința sezonului sunt compozițiile floristice voluminoase, adunate cât mai natural și neglijent posibil. Se propune decorarea arcadei, a ringului de dans și a meselor cu astfel de buchete. Cea mai bună opțiune pentru a întocmi aranjamente elegante de nuntă vor fi florile și plantele sezoniere autohtone.

Exemple: aranjamente din dovleac alb, buchete de mireasă din hortensia, gerbere, iriși, crini, trandafiri, cale, crizanteme și așa mai departe.

Sfat: Atunci când decorezi locația, nu uita de partea de iluminat, care va juca unul dintre rolurile cheie în sezonul următor. Instalațiile spectaculoase de ghirlande, ecranele de neon și lumini vor crea o atmosferă romantică unică. Echipa Metropolitan Club & Events este mereu deschisă sugestiilor tale astfel încât tu să ai parte de nunta visurilor tale.

Acestea sunt doar trei dintre sfaturile pe care ar trebui să le ai în vedere pentru a avea un eveniment conform ultimelor tendințe tomnatice. Asigură-te că îți iei tot timpul de care ai nevoie pentru a face alegerile corecte. Dacă ai nevoie de consultanță pentru a organiza evenimentul la care visezi, nu ezita să ne contactezi!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul